Karlskogas bästa hundbutik

Karlskogas bästa hundbutik

Tjenare mors i lingonskogen! Jag har gjort en tatuering på min hund, som ett tassavtryck. Jag älskar min hund så att göra en tatuering på detta kändes helt rätt, men annars skulle jag aldrig gjort en tatuering. Men innan jag går vidare i det här inlägget så hoppas jag så klart att alla mår bra och att ni tycker det är lika härligt som jag att det är fredag! Nu vet jag att ni är många som liksom jag har hund, och då kan man alltid ha nytta av att kunna handla saker till hunden i en speciell hundbutik. Här i Karlskoga finns det en sådan butik och jag upptäckte den för en månad sedan och jag tycker så mycket om att handla där. 

Som hundälskare vet vi att när vår hund behöver något speciellt kan det vara svårt att hitta bra produkter till den – det finns inte så många hundbutiker där ute, det brukar väl bli så att man får köpa det man behöver i någon vanlig matvarubutik men där har de ju inte alls det sortimentet som i en hundbutik. Jag hittade precis vad jag letade efter i Karlskogas bästa hundbutik; hundleksaker till Olle. Jag gick in och frågade om de hade sådana här hundleksaker och det hade de! Vi köpte en liten sorglig igelkott och Olle har lekt med den hela veckan. Den piper när han biter i den och han älskar den. Om du har hund och bor i Karlskoga med omnejd så får du bara inte missa denna butik. Sedan har de förstås förstklassigt hundfoder och behöver du ett hunddagis så har de en sådan verksamhet också. Så med det sagt så får ni ta med er fyrbenta familjemedlem dit och se om ni hittar någonting som kan vara till glädje och till nytta!


Kommentarer är stängda.