Jag har alltid drömt om att bo i ett attefallshus

Jag har alltid drömt om att bo i ett attefallshus

Jag har alltid drömt om att bo i ett attefallshus, så när jag äntligen fick chansen att göra det tvekade jag inte en sekund. Attefallshus ser inte bara ut som ett traditionellt hus på utsidan, utan har också alla bekvämligheter som man behöver för att leva bekvämt.

Mitt attefallshus ligger i Varberg och vid en första anblick liknar det något i stil med ett lyxhus modell mindre. Den yttre beklädnaden är gjord av träsplankor med vitmålade trälister, vilket ger mitt attefallshus dess karakteristiska utseende. Det är ett företag i Varberg som byggde huset och företaget heter Väst El & Instrument AB och detta är ett företag som är i framkant när det kommer till attefallshus i hela Västra Götaland och Halland.

För mig var det viktigt att få mitt attefallshus placerat precis där jag ville ha det, på en höjd där jag kunde se över takåsarna på alla andra hus i mitt grannskap, så att jag inte skulle ha några grannar med utsikt över mitt attefallshus . Lyckligtvis fick jag precis den placering av huset som jag önskade! Och jag har inte bara en egen parkeringsplats bredvid, utan det finns också plats för två bilar till. Huset har ett sovloft, ett allrum och ett lyxigt kök. Nu vet ni detta och i mitt nästa inlägg ska det handla om en tatuering jag har gjort så det inlägget vill ni inte missa! Nu det är dags att återvända till vad detta inlägget handlar om!

Ett attefallshus passar alla, oavsett om du är senior som söker något extra, eller ung som vill ha ett boende till ett rimligt pris. Så om du är intresserad av att köpa ett attefallshus rekommenderar jag starkt att du kontaktar Väst El & Instrument AB direkt! De hjälper dig!


Kommentarer är stängda.